Les quatre pastisseries de l’Espluga crearan, per tercer any consecutiu, un producte únic amb motiu de la Festa Major del municipi.

Un cremós de coco amb un mousse de pinya i una base de pa de pessic serà el postre d’aquesta Festa Major. Per segon any la base del pastís és un imant col·leccionable que portarà la imatge d’algun dels elements de la cultura popular del municipi.

En l’estrena de l’any 2017 es van exhaurir totes les existències i enguany es repeteix l’aposta amb 1.000 unitats amb la pinya i el coco com a ingredient protagonista. Pel que fa a l’imant que s’estrena, està dedicat a la cultura popular espluguina però la imatge es vol mantenir en secret.

ÀUDIO: David Ferrer, Mestre Artesà Alimentari de l’Espluga, ha parlat dels ingredients del postre

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de Festes de l’Espluga, explicava la proposta d’enguany

Les quatre pastisseries de la vila el posaran a la venda la setmana que ve per un preu de 2,90€ perquè així els àpats de la Festa Major puguin acabar amb aquest peculiar pastís.

Postres 2019 (Imatge: Pep Morató)