El Casal de l’Espluga i la secció de Tratea Teatre han organitzat el primer curs d’iniciació de teatre a l’Espluga. De l’1 al 12 de juliol, una desena de nens han participat en la formació per descobrir les seves possibilitats com a actors.

Nenes i nens, d’edats dels 12 als 15 anys, han realitzat 15 hores de formació teatral fent exercicis teatrals, coneixença, improvisació, expressió facial i corporal i interpretació. Les classes han estat dirigides per Ester Majos, llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut de Teatre de Barcelona i actual directora de Tratea Teatre.

Els objectius del taller era la participació de persones interessades pel teatre i el món dels actors i actrius. Ester Majos, impulsora del projecte i professora, ha detallat que estan molt contents del curs d’iniciació i que estan treballant per fer un curs durant tot l’any de teatre com una activitat extraescolar.

Primer curs d’iniciació al Casal (Imatge: Cedida)