Un any més s’ha tornat a celebrar la Musi-cata. La música i els vins han tornat a ser dos dels ingredients de la proposta, en una cita solidària que ha sumat més de 2.500 euros per lluitar contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). 

El repte de superar els 1.800 d’euros recaptats l’any passat era l’objectiu i l’organització ho ha superat venen 155 entrades, a més a més, de totes les aportacions dels assistents. La cita va ser aquest dissabte 13 de juliol a la tarda i es va poder gaudir de música en directe i degustacions de vins de Josep Foraster i d’Ilusión+.

L’acte va ser presentat per la periodista i actriu Elisabet Carnicé, com ja ho va fer l’edició anterior, i pel periodista i monologuista reusenc Toni Mateos. Com a novetat d’enguany va actuar el grup de ball swing de l’escola BASIC que va ensenyar a ballar aquest estil de música.

Durant la jornada el celler es va omplir de música amb les actuacions de la violinista Sasha, el duet de guitarra i veu Paüra, el grup de versions de jazz Leitmotiv, el cantautor Quico Tretze, la coral Cor Postre de Music i un concert final.