L’Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà va decidir aquest divendres dissoldre les territorials locals i fusionar-les totes en l’àmbit comarcal. Una assemblea comarcal de totes les sòcies i socis de les territorials locals de la Conca de Barberà va decidir dissoldre les territorials ANC Montblanc, ANC L’Espluga de Francolí, ANC Vimbodí i Poblet i ANC Sarral.

Per aquest motiu des del Secretariat Nacional de l’Assemblea es va posar de manifest que hi havia una duplicitat de funcions entre les territorials locals i la comarcal. Segons l’ANC Conca la realitat de la comarca fa que sigui impossible gestionar totes aquestes territorials locals. Totes les accions i actes que han fet durant aquests anys s’ha fet gràcies als esforços de la unió de totes les persones dels municipis de la comarca.

L’assemblea de l’ANC de la Conca va comptar amb la presència de Neus Cerdà del Secretariat Nacional, a qui se li va exposar la situació. Després totes les sòcies i socis van votar per unanimitat la dissolució de les territorials per fusionar-les en la territorial ANC Conca de Barberà.

En el mateix acte es va procedir a la renovació de càrrecs de l’ANC Conca de Barberà amb Jordi Saumell com a coordinador, Maria Vendrell, com a secretària i Gemma Bonet de tresorera.