Centenars de joves han celebrat aquest dissabte el Correbars Esgarriat de l’Espluga pels carrers del municipi amb animació musical i els quintos com a protagonistes. Enguany, el correbars ha deixat un balanç de més de 1.700 quintos consumits. 

Un dels actes més multitudinaris de la Setmana de la Joventut que enguany es va canviar de data a dissabte i va estrenar un nou format que va comptar amb la possibilitat de sopar i acabar la festa al Jardí dels Francolins.

Aquest acte l’organitza la colla organitzadora de les Ovelles Esgarriades 2019 i va començar a les 19 h a la Plaça de l’Església. El Correbars Esgarriat va fer 13 parades en establiments de l’Espluga i va acabar als Jardins dels Francolins. En finalitzar el Correbars hi havia la opció de sopar al Jardí dels Francolins, on s’hi van col·locara dues Food Trucks, taules i cadires amb servei de bar i música ambient. 

Galeria d’imatges d’Edu Sànchez