La dinovena edició de la Marxa-TrailSERIES Poblet-Prades es va celebrar aquest dissabte al vespre amb més de 250 participants. La cursa forma part del Circuit Kalenji trailSERIES 21k Costa Daurada 2019, de la qual era la tercera prova puntuable. 

Pel que fa a la novena edició de la Trail en categoria masculina, Eduard Barrios va aconseguir la victòria, fent un temps d’una hora, 50 minuts i 15 segons. Només quatre minuts després, entrava a meta el Sènior Adrià Borrego (1:54:46) i el podi era completat per Alejandro Renales (1:55:28). Per tant, una categoria molt disputada pel que fa a les primeres posicions.

Entre les noies, Sílvia Iturria ha estat la vencedora de la cursa (2:28:52), aguantant fins al final la pressió d’Anna Isabel Garcia, que entrava a meta només 39 segons per darrere de seu. La tercera posició era per Alicia Domingo (2:32:21), que completava així el podi. 

250 participants a la Marxa-TrailSERIES Poblet-Prades (Imatge: Pep Morató)

Dos punts tan emblemàtics com el cistercenc Monestir de Poblet i la població de Prades van ser la sortida i l’arribada respectivament de la dinovena edició de la cursa nocturna trailSERIES.