Durant aquests dies s’estan realitzant tasques de manteniment en diversos camins asfaltats de l’Espluga de Francolí. Uns treballs que tenen com a objectiu que els camins siguin transitables.

Els treballs realitzats per la Diputació de Tarragona van començar aquest dilluns i està previst que acabin el pròxim dilluns. Les obres d’arranjament s’estan duent a terme al camí Milmanda i al camí de l’Ermita, dos dels camins més transitats del terme municipal. Durant aquests dies s’ha prohibit el pas dels vehicles pesats per facilitar les obres dels operaris. L’acció consisteix en en la consolidació, amb una solució d’enquitranat, de punts crítics de camins forestals força transitats.

Unes obres que ja va començar l’anterior equip de govern, amb el tram que enllaça el poble amb el pavelló. Ara han arranjat del pavelló a la deixalleria, un espai que estava força malmès. L’actuació està subvencionada per la mateixa Diputació i per l’Ajuntament de l’Espluga.