Una trentena de joves de Sarral estan treballant per recuperar l’associació de joves del municipi per tal de desenvolupar diversos projectes i proposar activitats per aquesta franja d’edat a la localitat. Es tracta d’una entitat que ja va existir al municipi i que ara volen recuperar.

La primera prova de foc serà per la festa major de Sarral, en unes setmanes. Organitzaran un correbars, el sopar jove i la Setmana de la Joventut, just després de festes. “Volem promoure les activitats per al jovent, no tenim res a fer a l’hivern ni a Sarral ni a la Conca”, ha explicat Anna Fabregat a l’EFMR, una de les impulsores de l’associació. Durant els mesos més freds apostaran pels tornejos, les gincames o fòrums.

ÀUDIO: Anna Fabregat explica les idees que tenen per a l’associació

Fabregat també ha manifestat que aquest nou impuls de l’entitat ve acompanyat pel canvi de govern sarralenc, ja que amb l’anterior no hi havia bona sintonia. En aquest sentit, ha destacat que s’estan sentint acompanyats per l’Ajuntament de Sarral.