La setena edició del «Dimecres Tapa» de Montblanc arrancarà el dimecres 17 de juliol i s’allargarà fins al 21 d’agost. Cada dimecres, repetint el mateix format del l’any passat, una vintena de bars i restaurants oferiran les seves elaboracions.

Es mantindrà la varietat de tapes, però molts dels establiments han apostat per afegir la versió vegana o vegetariana de la tapa que ofereixen, fent així més ampli el ventall de possibilitats per a tots els públics. Totes les tapes es podran trobar en un tríptic que oferiran els establiments tots els dimecres.

Tapes veganes, novetat d’aquest 2019

Les tapes tindran un preu de 2 euros i la copia de vi de la DO Conca de Barberà es podrà adquirir per un euro i mig. Uns preus que, segons l’organització, es mantenen per consolidar el públic al ‘Dimecres tapa’.

D’altra banda, també es tornarà a celebrar el sorteig a través dels segells que posaran els establiments per la compra de la tapa. Quan s’arribi a un total de sis segells es podrà participar al sorteig d’una smartbox per un cap de setmana de relax. El guanyador s’anunciarà al Facebook de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà.