Després de l’ascens del primer equip montblanquí a Segona Catalana, el club ha oficialitzat l’arribada d’un filial amateur que competirà a Quarta Catalana.

De fet, Jordi Torre, exsegon entrenador de l’Espluga, ha estat presentat com a nou entrenador del segon equip amateur del CF Montblanc. El vimbodinenc serà l’encarregat de donar continuïtat a aquells jugadors que deixen de ser juvenils i que no tenen cabuda al primer equip.

D’aquesta manera, el CF Montblanc s’assegura tenir els jugadors que no compten per Albert Pérez lligats a l’entitat.

Aquest fet pot afectar a la Unió Esportiva Espluga, perquè és possible que alguns dels jugadors que formen part de la disciplina espluguina acabin marxant a l’etern rival. Així doncs, aquesta temporada es viurà el derbi de la Conca, un partit que se sol disputar en categories inferiors i que té un seguiment important.