La festa “Posa’t la Gorra!” a Montblanc celebrarà la seva segona edició el primer cap de setmana de setembre, el dia 1, gràcies a l’AFANOC Tarragona i a la iniciativa de dues famílies afectades. Es tracta d’una festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Aquest any el disseny de la gorra ha estat a càrrec d’Agatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra molt visual gràcies a la vivacitat dels seus colors. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies. També recaptar fons amb la finalitat de: mantenir i millorar “La casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que venen a rebre el tractament als hospitals de referència, les instal·lacions i per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies que tant ho necessiten.

El diumenge 1 de setembre s’iniciarà la festa a les 9:00h amb una caminada d’orientació en família i amb un esmorzar popular. Tot seguit a la plaça Sant Francesc tindràn lloc diverses activitats, durant tota la jornada; tallers infantils, dinar solidari, teatre infantil, festa de l’escuma, festa Holy, i moltes sorpreses més. A més a la tarda es farà la lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germans que formen part de l’AFANOC.