Un home d’avançada edat ha resultat ferit lleu després d’encastar el tractor contra un local del carrer Lluís Carulla de l’Espluga de Francolí, cantonada amb el carrer de Pau Casals. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’accident s’ha produït quan el conductor del vehicle ha intentat esquivar els treballadors de Telefónica que estaven instal·lant la fibra òptica en aquell carrer. L’home ha encastat el tractor al local, ara desocupat, però que fins fa pocs mesos era una ferreteria. El vehicle ha quedat totalment a dins de l’edifici, causant alguns danys materials.

El vehicle ha quedat completament a dins del local (Foto: EFMR)

L’avís de l’accident ha estat a les 13.20 h i fins al llocs dels fets s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, un cotxe medicalitzat i una ambulància del SEM, així com una patrulla dels Mossos d’Esquadra i els vigilants de l’Espluga.