El festival Riubombori que homenatja cada estiu la figura del cantautor Jordi Francolí, ha arribat als 10 anys i aprofitarà aquesta tardor per repensar-se. Això és degut a un canvi generacional dels membres de La Cultural, l’entitat que organitza el festival. Des de l’associació convocaran una assemblea aquesta tardor per debatre el futur del festival.

Tot plegat es deu a què els més joves de La Cultural han assumit noves responsabilitats com el mateix president de l’associació, Enric Mercadé, que ara és el regidor de Cultura de l’Espluga o l’alcalde Josep Maria Vidal, també vinculat amb l’entitat. “Algun tipus de replantejament hi haurà”, ha dit Toni Sánchez, membre La Cultural. Una reformulació que podria apostar per altres projectes musicals.

ÀUDIO: Toni Sánchez explica que es podria reformular el Riubombori

També ha destacat que tot i que va ploure en dos moments, no es va haver de suspendre el festival. Sánchez també ha assegurat que va ser “molt emotiu perquè va vindre molta gent que coneixia al Jordi, que havien estat a l’edició del 2009”.

ÀUDIO: Toni Sánchez valora l’edició d’enguany