La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’Orquestra TLP han acordat canviar la ubicació, i també oferir entrada lliure, al concert conjunt entre la cantautora Judit Neddermann i l’Orquestra TLP on també hi participen el Cor TLP i joves migrants sense referents familiars. Així doncs, el concert serà divendres dia 26 de juliol en el marc dels actes de la Festa Major de l’Espluga, tal com estava previst, però tindrà lloc a la Plaça de l’Església a les 23 h i amb entrada lliure.

Inicialment el concert s’havia programat a les 22.30 h al Teatre del Casal però des de l’Ajuntament de l’Espluga i l’Orquestra TLP s’ha decidit canviar la ubicació per tal donar la possibilitat a tota la ciutadania de gaudir d’un acte cultural i musical obert a tots els públics i amb entrada lliure.

La proposta inicial de la TLP

De fet, aquesta era la proposta que havia fet des d’un inici l’Orquestra TLP i el nou regidor de Cultura i Festes, Enric Mercadé, l’ha acceptat, segons ha explicat el president en funcions de la TLP, Albert Grinyó a l’EFMR. D’aquesta manera, volen que sigui “un concert més obert”.

ÀUDIO: Albert Grinyó explica els motius del canvi

A més, la nova ubicació i format del concert també havia estat valorat com una bona opció per part de l’Orquestra quan es va plantejar aquesta proposta.

Des de l’organització es contactarà amb totes les persones que ja havien adquirit l’entrada a aquest esdeveniment per tal de gestionar la devolució que en cap cas suposarà un recàrrec per l’usuari. Per qualsevol dubte relacionat amb la devolució de l’import de les entrades es pot escriure a treulilapols@gmail.com.