Aquest diumenge es celebrarà la primera edició de la Vilaverd Skyrace – Marathon Trail Series Tarragona amb tres recorreguts diferents. Prop de 150 persones descobriran l’entorn de la Conca de Barberà i l’Alt Camp amb vistes al mar. Els participants recorreran senders i muntanyes de Vilaverd, La Ribai Rojals.

En aquesta primera edició presenta fins a tres curses, prenent el poble de Vilaverd com a epicentre:

La Marathon Skyrace Vilaverd (45km D+3000m) serà el plat principal i el més exigent, que coronarà fins a quatre cims de més de 700 metres d’alçada. La Marató està dividida en 3 zones (Guixeres, la Riba i Rojals) en la primera els corredors trobaran una serralada en forma de circ, la segona part és la més boscosa i la menys exigent però amb una cresta equipada àrea a la part final, i per acabar la 3ra part serà la més relaxada on gaudiran de l’interior d’un barranc i la pujada al portell.

La Trail Skyrace Vilaverd (21km D+1200m) resseguirà part de l’itinerari que la Marathon, tot i que també es divideix en dues part la de Guixeres i La Riba. En la primera meitat de cursa es trobaran amb un escenari fresteg i aeri, on gaudiran de vistes encara que el terreny ho posi difícil, a la segona part s’endinsem en una zona més boscosa, sense perdre els desnivells i amb un final a la zona de Penya Roja.

La tercera prova serà una Caminada Skyrace Vilaverd (11km D+500) i recorrerà la serra de les Guixeres amb vistes de La Riba, Vilaverd i el mar.

Les inscripcions es poden fer a través del seu web fins aquest divendres.