L’associació La Conca 5.1 organitza, per quart any consecutiu, un esdeveniment que vol convertir‐se en el punt de trobada anual amb els més de 70 col∙laboradors de l’entitat i, com no podia ser d’altra manera, amb la gent de la Conca de Barberà i d’arreu del territori. És per això que l’acte, que té vocació festiva, és obert a tothom i l’assistència és lliure i gratuïta.

El dissabte 20 de juliol a les 19:00 h, el Castell Templer de Barberà de la Conca obrirà les seves portes. La Nit 5.1 potencia aquest any l’apartat cultural. Hi podreu trobar fins a cinc propostes de música i dansa. En aquesta edició el disseny i la imatge gràfica ha anat a càrrec de la il∙lustradora vallenca Berta Artigal.

Obriran la festa els Immobles, un grup recent creat a l’Espluga de Francolí que oferirà el segon concert a la Conca de Barberà. Els seus membres procedeixen del grup Apalanke i ofereixen cançons pròpies i versions. A continuació pujarà a l’escenari la jove cantant Júlia Valls i tot seguit podrem a escoltar la guanyadora del concurs Sona9 2018, Sandra Bautista, que actualment està en ple enregistrament del seu segon disc.

Aquest any la Festa també incorpora una zona per a nens, nenes i famílies, on es durà a terme un taller de cuina familiar a càrrec de l’Aresta Cooperativa. El taller porta per títol “Beu‐te la garrofada!”

En aquest sentit, la trobada vol configurar‐se com un pas més per generar complicitats entre les persones interessades en aquests àmbits i posar en relleu els valors que promou l’associació apropant el vi i la gastronomia del país a la gent i apostant per una programació artística d’alta qualitat.