El cicle de concerts Musi-Cata celebrarà la seva sisena edició amb una jornada solidària a favor de la lluita contra l’ELA. El celler Mas Foraster de Montblanc tornarà a ser l’escenari d’una tarda on la música en directe i el vi seran protagonistes.

Els concerts tindran lloc el proper dissabte 13 de juliol i tindrà músics del territori que el llarg d’aquests any, ja han actuat al Musi-Cata, com la violinista Sasha, el duet de guitarra i veu Paüra, el grup de versions de jazz Leitmotiv, el cantautor Quico Tretze, la coral Cor Postre de Music. Tot plegat estarà presentat pels periodistes Elisabet Carnicé, com ja ho va fer l’edició anterior, i pel periodista de la Selva del Camp, Toni Mateos

L’entarda que té un preu de 15€ et permetra veure el concert i tastar diferents vins del celler Mas Forester i ’Ilusión+, a més a més, de col·laborar amb la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Per aquells que no hi puguin assistir però vulguin col·laborar poden fer una aportació amb l’opció Fila 0.

Com a novetat d’enguany, actuarà el grup de ball swing de l’escola BASIC que ensenyarà, a tots aquells que vulguin, a ballar aquest estil de música. Les entrades solidàries pel proper 13 de juliol es poden aconseguir a entradium.com.

ENTREVISTA LA CONCA AL DIA

Aquest divendres, en el programa “La Conca al dia” hem pogut entrevistar a Jonatan Tarafa, organitzador del Musi-cata, Pau Torres i Gina Córdova, impulsors d’Ilusión +, que ens han explicat l’aposta de la sisena edició de Musi-cata