L’espluguí Antoni Carreras ha estat reconegut, per segon cop, amb un premi del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili a la Qualitat Docent per haver impulsat una metedologia per motivar en l’aprenentatge amb els mòbils. La iniciativa ha estat la guanyadora de la modalitat individual d’uns reconeixements que va entregar la universitat.

El treball de l’espluguí porta per títol “Com convertir els mòbils en un recurs educatiu”. Aquestes metodologies l’ha aplicat durant aquest curs a 400 alumnes de les Facultats de Lletres i de Ciències jurídiques de la URV que han valorat per sobre del 8 la metodologia utilitzada.

ÀUDIO: Carreras explica el projecte ” Com convertir els mòbils en un recurs educatiu”

El professor de Dret Constitucional va decidir impulsar la creació d’una aplicació de mòbil pròpia amb els 20.000 euros de la Distinció Jaume Vicens Vives que la Generalitat va atorgar-li l’any 2017.

Els premis estan dotats amb 3.500 euros i els guardonats seran els candidats de la URV a les distincions Jaume Vicens Vives que atorga cada any la Generalitat de Catalunya.

1 COMENTARI

Comments are closed.