El col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades i el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí oferiran del 8 al 12 de juliol un taller de fotografia experiencial que constarà de diverses dinàmiques fotogràfiques que potenciaran, per una banda, l’exploració de l’entorn a través d’imatges i, per l’altra, l’expressió de la pròpia mirada.

El taller de fotografia, que durarà una setmana, està inclòs dins dels actes de la setmana de la Joventut de l’Espluga de Francolí i servirà per donar veu als joves per vehicular mitjançant la fotografia el seu punt de vista de l’entorn i reflexionar sobre els reptes contemporanis.

Serà un taller on aprendre i viure la fotografia des de dins, adquirir coneixements tècnics, jugar amb les càmeres, compartir amb la resta de participants, redescobrir el Museu de la Vida Rural i imaginar futurs sostenibles i està adreçat a joves d’entre 16 i 25 anys.

El taller conduït per Marta Garcia i Oriol Segon del col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades servirà per crear un projecte col·lectiu mitjançant una intervenció fotogràfica de grans dimensions que es farà pública en el marc de la setena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

Tota la informació es pot consultar a www.museuvidarural.cat. L’activitat requereix inscripció prèvia, que es pot fer al telèfon 977 870 576 o a info@museuvidarural.cat. Les places són limitades.