Una trentena de conquencs han participat aquest dimarts en la concentració de protesta pels escons buits d’Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín, celebrada a Estrasburg.

Des de l’ANC Conca de Barberà van organitzar un bus que va marxar aquest dilluns amb una trentena de persones. A tot Catalunya han marxat aproximadament una vuitantena d’autobusos. L’ANC Conca no farà cap nit d’hotel i es preveu que l’autocar arribi aquest dimecres al matí.

Coincidint en el fet que aquest dimarts s’ha constituït el nou Parlament Europeu, sense tres dels 751 nous eurodiputats, unes 10.000 persones s’han concentrat al costat del Parlament Europeu per defensar els drets polítics dels eurodiputats catalans elegits a les urnes, i també d’Oriol Junqueras, a qui el Suprem espanyol ha impedit de sortir de la presó.