Tres mesos abans de la celebració de Terrània arrenca la primera de les activitats programades dins la dissetena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.

L’ espai d’exposicions de l’Oficina de Turisme de Montblanc acollirà aquesta mostra durant tot l’estiu, just fins a la setmana posterior a la finalització del festival, que enguany tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre.

Les obres han estat realitzades al llarg del curs 2018-19 per vuit alumnes del cicle formatiu de ceràmica artística de l’Escola d’Art i superior de Disseny Ondara de Tàrrega coordinats pel professor Magí Sambola, ceramista de Verdú vinculat amb Terrània des de l’inici del festival. Són treballs de primer i segon curs, i dos projectes d’obra final on es barregen diverses tècniques de construcció.

L’exposició és la primera de les nou que s’han programat en aquesta edició de Terrània. El fet que hi hagi més exposicions que mai és una de les principals
novetats del festival.

Es podrà veure en l’horari habitual d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme: de 9h a 17h els dies feiners, de 10h a 14h i de 16h a 19h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges i festius.