Aleix Poblet Montero al costat del seu poni “Wiffi” van participar aquest passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de Ponis de salt de menors celebrat a Segòvia.

Des del dia 24 fins al 30 de juny el Club Hípic Francolí va competir amb el seu alumne a les instal·lacions del centre eqüestre de Castella i Lleó. Durant 5 dies l’espluguí va realitzar les diferents proves qualificatives obtenint la 12 posició de la classificació general.

En la primera prova qualificativa, Poblet amb el seu poni, va obtenir 4 punts de penalització amb un temps de 80 segons classificant-se així per la segona ronda. En aquesta no va fer cap error i ho va fer amb un temps de 65 segons. Amb la dotzena posició a la general no va poder entrar a la final, ja que només entraven els 10 primers de 50 participants en la prova de ponis C.