El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat avui un principi d’acord amb el Ministeri de Foment per a optimitzar el desviament de vehicles pesants a l’N-240 a la demarcació de Lleida. En aquest sentit, ha destacat que en els propers mesos s’habilitarà el desviament en aquesta carretera en el tram entre Montblanc i Lleida, i les corresponents bonificacions a l’AP-2.

El conseller ha explicat que el Departament ha estat treballant per corregir la mesura que ja s’aplica en aquesta carretera al tram entre el Pla de Santa Maria i Les Borges Blanques, perquè “amb el pas dels mesos hem observat que era insuficient, ja que havíem induït un increment de camions entre Les Borges Blanques i Lleida, i actualment hi ha 2.000 camions d’intensitat mitjana diària”.

El conseller ha dit que aquest desdoblament requereix acords de govern, de concessionàries i del Servei Català de Trànsit. Calvet ha remarcat que no es tracta d’una mesura definitiva i ha insistit que “el que és essencial és que es continua treballant en la millora de l’N-240”. En aquest sentit, ha recordat que hi ha un seguit de rotondes pendents d’execució a l’altura de Juneda i ha dit que amb la seva construcció es facilitarà la seguretat en aquesta carretera.

1 COMENTARI

  1. Crec que la informació real poc ó res te a veure amb interpretació que se li dona en aquest article…serà cosa de les calors que estem patint tots plegats.

Comments are closed.