Aquest divendres s’ha celebrat un maridatge de vins i caves de la Cooperativa Agrícola de la Conca i s’ha fet al Celler Cooperatiu de L’Espluga de Francolí. Envoltats de música, foodtrucks i productes de proximitat els assistents van poder gaudir d’una jornada calorosa al costat d’un vi fresc de “Castell d’Or”.

Després que la Cooperativa Agrícola de la Conca de Barberà organitzes un maridatge de vins i caves a Solivella, ara fa un any, la cooperativa ha volgut apostar per l’Espluga de Francolí, per donar vida al celler modernista que segons Ramon Maria Corbella, president de la Cooperativa Agrícola, és “una cosa que està deixada a l’Espluga”.

Tall de veu: Ramon Maria Corbella president de la Cooperativa de la Conca parla de la jornada

El president de la Cooperativa Agrícola de la Conca creu que aquest any el maridatge es repetirà a Solivella a l’agost.