La temporada 2018-19 trigarà molt a ser oblidada pel CF Montblanc. L’equip Amateur del Montblanc ha aconseguit aquest dissabte, 22 de juny, un ascens històric a Segona Catalana. L’equip d’Albert Pérez i Antonio Morató, segon classificat del grup 3 de Tercera Catalana, ha superat per 1 a 0 el Jesús Catalònia al municipal Josep Gomis.

Un gol d’Adrià Romero de falta directa a la segona part del partit i el resultat favorable de 3-1 en el partit d’anada ha fet que el CF Montblanc hagi superat el play-off. Això suposa un moment històric per l’equip i pel club, que feia 15 anys que no aconseguia cap ascens.

ÀUDIO: Albert Pérez resumeix el partit d’ascens a Segona Catalana

Cal recordar que el Montblanc feia tres setmanes que desconeixia si es disputaria l’eliminatòria contra el CE Perelló, la Federació Catalana de Futbol, però, ha designat que el rival dels de la Conca seria el Jesús Catalònia, 3r classificat del grup del Perelló.

ÀUDIO: Albert Pérez explica els problemes que han tingut per disputar el play-off

L’estadi s’ha omplert amb centenars d’aficionats, que no s’han volgut perdre aquest moment històric de l’equip, que aquesta mateixa tarda ho celebrarà fent una rua i arribant a la plaça Major de Montblanc celebrant-ho al balcó de l’Ajuntament.