Pel que fa a l’amateur, Xavi Blánquez, ex entrenador del Montblanc, ocuparà la plaça de Toni Musté. Després de diverses temporades, Musté ha decidit deixar de ser primer entrenador de l’equip masculí.

La Unió Esportiva Espluga ha presentat a Toni Aguilà com a primer entrenador de l’equip femení i a Xavi Blánquez com a primer tècnic de l’amateur. L’entitat esportiva ha anunciat aquest cap de setmana a les xarxes socials les dues noves incorporacions.

Xavi Blánquez estarà acompanyat a la banqueta d’Antonio Jesús Amador, qui ja duu anys al cos tècnic com a delegat, aquest cop, però, com a segon entrenador.

D’aquesta manera, l’amateur espluguí comença a confeccionar el que serà el conjunt de la temporada vinent. S’espera que a partir d’inicis d’agost l’esquadra masculina comenci la pretemporada.

Pel que fa el femení, després de vuit temporades al capdavant de l’equip femení, Jordi Sanahuja farà el relleu al vimbodinenc Toni Aguilà. Sanahuja ha format part del cos tècnic de les femenines des de la seva fundació, al 2007. Tot i això, no va ser fins la temporada 2011/12 que va agafar el paper de primer entrenador. Després de tots aquests anys, destaca l’evolució i la progressió del conjunt; des d’un grup de noies que just s’iniciaven en el món del futbol a un equip competitiu i consolidat que s’ha fet un lloc al Futbol 7 de la província de Tarragona.

Toni Aguilà, a la dreta, amb Javi Sabaté, a l’esquerra. (UE Espluga)

Per la seva banda, Aguilà, acompanyat de Javi Sabaté, qui ja ha format part del cos tècnic de les femenines aquesta temporada, obren una nova etapa pel femení espluguí. Tot i haver estat tota la vida viculat al món del futbol com a jugador, és la primera vegada que assumeix el repte de liderar un equip o com ha dit als micròfons de l’EFMR, “no vol posar-se al capdavant, sinó més aviat acompanyar a l’equip femení de futbol de l’Espluga”.

A més, el nou entrenador ha explicat que durant aquest estiu es farà una campanya de publicitat per promocionar l’equip i, sobretot, per fer una crida a noves jugadores del territori. Ara mateix, la UE Espluga és l’únic club de la Conca de Barberà que disposa d’un equip de Futbol 7 femení actiu.

Escolta la primera entrevista al nou tècnic, Toni Aguilà.