Aquest dimarts a la tarda, la comunitat eduactiva de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga s’ha acomiadat de la directora, Maite Nolla, amb una festa sorpresa que ha comptat amb espectacles i parlaments. Els professors, alumnes i exalumnes i l’alcalde Josep Maria Vidal, han destacat la tasca duta a terme per la directora al municipi.

La responsable del centre es jubila després de 25 anys a la direcció, 33 anys de docència, 31 dels quals a l’Espluga. La setmana passada, en una entrevista a l’EFMR, Maite Nolla va destacar l’arribada del cicle d’informàtica i el canvi d’edifici de l’institut, com a punts clau del seu mandat.

Josep Besora, nou director per un any

A Maite Nolla encara li quedaria un any al capdavant del centre ja que els mandats són de quatre cursos. D’aquesta manera, qui assumirà la direcció a finals de mes serà l’actual cap d’estudis, Josep Besora i Rosalia Anglès serà la nova cap d’estudis. El curs vinent se celebraran eleccions per escollir el nou equip directiu.

GALERIA D’IMATGES DE GERARD BOSCH