La piscina municipal de l’Espluga encetarà la temporada aquest divendres i l’entrada serà gratuïta. Coincidint amb l’inici de l’estiu, la piscina de l’Espluga obrirà les portes fins a finals d’agost o fins la primera setmana de setembre, si la climatologia acompanya. L’horari serà de 12 a 20 h, excepte els dilluns, dimecres i dijous fins el 25 de juliol que es tancarà una hora abans. Dissabtes, diumenges i festius, l’horari serà d’11 a 20 h.

Aquestes darreres setmanes, la brigada ha estat treballant per fer algunes remodelacions. Un projecte de l’antic govern de CiU gràcies al qual s’ha eliminat la gossera, ampliant la zona de gespa i s’ha pavimentat la zona del bar que ja va obrir el cap de setmana passat. També s’ha canviat l’enllumenat apostant pel LED.

Preus congelats

Els preus de les entrades i els abonaments seran els mateixos que l’any passat. D’aquesta manera, el preu d’un dia per a un infant de 4 a 12 anys serà de 2,50 € , mentre que pels majors de 12 anys l’accés a la piscina costarà 3,35 €. Els preus dels abonaments oscil•len entre 24 € per a 15 dies, fins a  68 € per tota la temporada, en el cas dels majors de 12 anys. Mentre que l’abonament pels infants té un cost de 19 € per 15 banys i 50 € per tota la temporada. Els abonaments de 30 banys tenen un preu de 38 € pels majors de 12 anys i 30 € pels menors.