El diputat Ferran Civit ha aturat a Florentino Pérez en una enganxada amb la cupaire Maria Sirvent a la comissió d’investigació pel Castor del Parlament. L’espluguí presideix aquesta comissió i aquesta ha hagut d’aturar a Florentino Pérez quan Sirvent li ha recordat que la seva empresa (ACS) apareix als papers de Bárcenas.

El president del consell d’administració d’Actividades de Construcción y Servicios (ACS), l’empresari Florentino Pérez s’ha mostrat nerviós fins al punt que Civit no li ha cedit la paraula perquè estava interrompent la diputada. Inclús l’empresari ha agafat el braç de Ferran Civit per continuar parlant.

Ferran Civit ha fet un tweet al vespre recordant el moment assegurant que “el poble (o el Parlament) sempre ha de tenir la darrera paraula davant els grans poders”.

Florentino Pérez ha comparegut en seu parlamentària per donar explicacions de la gestió de la plataforma Castor davant de les Terres de l’Ebre i que va causar diversos terratrèmols. Finalment, el projecte es va aturar, però la seva empresa va rebre una indemintzació econòmica.