El programa de vi i de gastronomia de l’Espluga FM Ràdio, l’Entre vins i fogons’es farà en directe aquest dissabte a partir de les 11 h des de Barberà de la Conca, tot coincidint amb la 10 a Festa del Trepat. Patrícia Valencia parlarà amb alguns dels protagonistes: organitzadors, celleristes i artistes.

L’inici del programa coincidirà amb l’obertura i la inauguració de la Mostra Vi+Art. La periodista conversarà amb el president de l’Associació de la Festa del Trepat, Jordi Miró, per parlar d’aquesta primera dècada de trajectòria i del futur de la festa ara que es canvia la junta. També amb el nou president de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu.

D’altra banda, passaran pel set de l’EFMR, Marta Pedra de Vins de Pedra i David Rovira del Celler Vidbertus. També Aitor Espanyol de Tarannà Poètic.

A més a més, l’especial comptarà amb l’instagramer Jordi Giné, dins la secció Un tomb per les xarxes, amb la col·laboració de Vermuts Miró. També amb Marta Montserrat, amb qui s’analitzaran les etiquetes #trepat, #jotrepatejo