Els Diables de l’Espluga de Francolí han presentat les activitats programades per la revetlla de Sant Joan d’enguany que serà el preàmbul a un any de celebració, el 30è aniversari de la colla. -Començaran la jornada del 23 de juny amb un acte nou a dos quarts d’una del migdia,  el vermut preRevetlla al Jardí dels Francolins.

A dos quarts de set de la tarda seguiran amb els actes més tradicionals com l’arribada de la Flama del Canigó amb la col·laboració del Club Atlètic Espluguí a la Font Baixa i l’encesa del peveter a la plaça del Casal seguidament. A les 11 de la nit arribaran els plats forts amb l’espectacle pirotècnic des de la plaça de l’Església i fins al Casal on després es farà el concert amb la Prole Band i DJ Minitaks. El cap de colla dels Diables de l’Espluga de Francolí ha destacat que és “la nostra gran festa, el dia remarcat de la temporada” ja que és el dia que celebren l’aniversari.

ÀUDIO: Adrià Roca destaca la revetlla de Sant Joan

30è aniversari dels Diables

L’any vinent, els Diables de l’Espluga celebren el 30è aniversari i volen commemorar-ho. Encara no tenen definit com serà la celebració, però Roca ha avançat que volen fer participar a tots aquells que han passat per la colla durant les tres dècades. “La nostra idea és remarcar la feina feta i mirar cap al futur”, ha dit Roca.

ÀUDIO: Adrià Roca parla dels 30 anys