El cicle de debats Visions 5.1 organitzat per l’associació La Conca 5.1 tancarà la sisena edició aquest divendres a Montblanc en el marc de les activitats #safrània365 coordinades per l’Oficina de Turisme de Montblanc.

“Enoturismes” és el títol escollit pel debat que se celebrarà el divendres 21 de juny a les 19:00 h a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Lluís Tolosa, Eva Vicens, David Jobé, Judith Cortina, Míriam Clotet, Isabel Veà, Ester García i Marta Domènech seran els encarregats d’explicar de quina manera podem atraure visitants i generar economia local a les zones productores de vi i gastronomia.

Lluís Tolosa és sociòleg i escriptor especialitzat en enoturisme i cultura del vi. Autor de diversos llibres que han rebut reconeixements europeus i mundials. David Jobé i Judith Cortina formen part del projecte enoturista.cat i són uns apassionats de l’enoturisme català. Míriam Clotet és experta en comunicació enoturística, forma part de l’empresa Vilateral Comunicació i col·labora en diversos mitjans especialitzats. Isabel Veà és la directora de comunicació Nacional del Celler Família Torres. Ester Garcia és la Directorade l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Marta Domènech és la directora de l’Hostal Sport de Falset i va rebre el Premi Enoturisme Catalunya 2015 i Eva Vicens és una periodista especialitzada en vi i enoturisme.Va rebre el guardó a la millor comunicadora del món del vi 2017.

El cicle Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col·laboració del Museu de la Vida Rural, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Montblanc i l’Ateneu Cooperatiu del Camp. L’establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc.