Del 24 al 29 de juliol, l’Espluga de Francolí, tornarà a celebrar la Festa Major del municipi i de moment ja s’ha fet públic el cartell de la festivitat. El disseny de l’espluguí Josep Morató ha guanyat el concurs amb un cartell on es poden veure les dues esglésies de l’Espluga i els diables.

Josep Morató ha comentat que és complicat encabir tot el seguici i que per això només ha posat els diables. D’altra banda, ha destacat el disseny digital de l’escut de l’Ajuntament de l’Espluga.

ÀUDIO: Josep Morató explica el cartell

El guanyador s’emportarà 300 euros i enguany s’arriba a la quarta edició del concurs, malgrat això, la participació ha estat molt baixa amb només dues propostes. El jurat del concurs són els mateixos regidors del consistori.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha fet públic el cartell musical de la Festa Major d’enguany amb Buhos, Itaca Band i Portobello. Tot plegat, respon a un canvi de model de la festa major que va iniciar la regidora de Festes, Erika Soriano el 2015 quan va fer trobades obertes amb el jovent del poble.

ÀUDIO: Erika Soriano destaca l’aposta musical

La regidora de Festes, Erika Soriano, s’acomiada així de la regidoria després de quatre anys al consistori. El pròxim regidor haurà d’acabar de tancar la programació de la festa major d’enguany.