INTÈRPRETS: Filo Ferré, Ibet Ràfols Ferrer, Nadia Arrabal Sánchez, Alèxia Roig Arnanz, Albert Carayol Pere, Roger Bel Guasch, Martina Sancho Montserrat, Maria Garcia Nolla, Cèlia Ribé Fonoll, Bruna Ribé Fonoll, Carlota Franquès Martí, Awen de Cacqueray Vila, Pol Martí Solé, Arlet Fabregat Bosch, Rut Bru Teixidó, Wahib Charkaoui El Harta, Berta Duran Vilà i Bernat, Bru Teixidó. Lluc de Cacqueray Vila i Jan Anglès Bosch també van ser premiats però no van poder assistir a la gravació.

Premis infantils Ferrovell

Són infants de 6 a 11 anys (de 1r a 6è de primària) de les escoles Martí Poch i Vedruna de l’Espluga de Francolí. Els hem conegut una mica més a través dels seus CONTES que van escriure i van ser premiats. Avui els hem convidat a llegir-ne un fragment o tot el conte, segons l’espai del programa.

Ens expliquen en què es van inspirar a l’hora d’escriure’l i què els agrada més del seus contes reals, imaginaris o fantàstics. Uns títols ben originals que adornen amb dibuixos creatius i espontanis. Els seus escrits també porten missatges i somnis d’amistat, de valors, de superació, de bellesa, de situacions noves i actuals, de natura, d’animalons, de realitats, de màgia, de llibres i de records. Els seus arguments també ens fan pensar… Escriure, llegir, parlar i escoltar eines bàsiques i importants.