Aquest diumenge ha mort un nen de 3 anys al pàrquing Sant Miquel de Montblanc en ser atropellat per un vehicle tot terreny.

Segons les primeres informacions, el SEM ha rebut l’avís a les 18.15 hores. Instants després s’han activat dues ambulàncies i un helicòpter, però els professionals sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons el Diari de Tarragona el nen, veí d’Osca, estava passant uns dies de vacances al municipi de la Conca de Barberà i l’atropellament s’hauria produït quan una grua carregava el vehicle familiar.

L’Ajuntament de Montblanc ha declarat tres dies de dol per la mort del menor. El consistori montblanquí ha col·locat la bandera a mig pal amb un crespó negre. L’Ajuntament de Montblanc també ha volgut expressar el condol i donar tot el suport als familiars del nen mort.