Les escoles de Dansa del Casal de l’Espluga, de Montblanc i d’Alcover tancaran la temporada aquest proper diumenge amb la 10a edició del Festival de Dansa al Teatre del Casal de l’Espluga. L’espectacle començarà a les dos quarts de set de la tarda i s’hi podran veure més de 200 ballarines i 60 coreografies.

Aquest any el festival celebra 10 anys del primer espectacle i les escoles retran homenatge a deu anys de dansa. A més a més, aquest any el Festival col·labora amb l’Associació Stop-FA Ataxia de Fiedreich que destinarà els diners de la fila 0 a l’associació.

Al teatre també s’hi podran veure les 24 coreografies de dansa contemporània que l’escola espluguina ha presentat a concurs aquesta temporada. La competició ha implicat a 20 ballarines que han participat en un total de 10 concursos de dansa contemporània, dansa clàssica i flamenc.

Al desè festival de dansa de les escoles de l’Espluga, Montblanc i Alcover també es podrà veure la coreografia de la montblanquina Alba Foguet que presentarà a finals de juny a Braga (Portugal) per disputar per tercera vegada el Dance World Cup, amb la coreografia de dansa contemporània “Continu”.

Les entrades del festival es poden comprar a l’Oficina de Turisme en l’horari habitual i també al web subiros.net/comprar-entrades/ .