Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, ja té dates. La vila viurà  del 29 de juny al 7 de juliol la quinzena edició, una setmana amb moltes activitats dedicada als infants i joves del poble, organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de la Joventut en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i, diferents entitats i establiments.

Enguany està d’aniversari i per aquesta raó des del Consell Municipal de Joventut i la regidoria s’està treballant en algunes novetats que es donaran a conèixer properament.

Com en les passades edicions, entre setmana es realitzaran diferents activitats i tallers a la plaça de Francesc. El cap de  setmana es duran a terme les activitats esportives més populars com la caminada nocturna contra el càncer i el Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

La Setmana de la Joventut va néixer fa quinze anys per iniciativa d’un grup de joves que en una de les trobades locals de joventut van decidir que feia falta una setmana de la joventut. D’aquí també en va sorgir el Consell Municipal de Joventut (CMJM), un òrgan consultiu de la Regidoria de Joventut que assessora la regidoria en temes de joventut. A banda de la Setmana de la Joventut, el CMJM organitza altres esdeveniment com el Tió de Nadal.