L’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí posarà el punt final al curs aquest dissabte al matí amb dues cantates al Teatre del Casal. A les 10:30 h “La cantata del Petits” amb la participació dels alumnes de sensibilització 4, 5 i 6 i conjunt i combo infantil i a les 11:30 h amb “La Mare dels ous” amb el cor 1 i 2 i del conjunt i combo juvenil.

Pel que fa a la primera, el repertori és sorpresa. Les entrades pels dos concerts valen 2 euros i cal comprar-les de forma anticipada a la secretaria de l’escola. El 19 de juny, el cor juvenil tancarà definitivament el curs amb un concert al pati de l’Antic Hospital.

Inscripcions obertes pel curs vinent

L’escola ja ha obert les inscripcions pel curs 2019 – 2020. Com els últims anys, els nens i nenes de quatre i cinc anys tenen el curs gratuït, el cost del qual l’assumeix l’Ajuntament de l’Espluga. Només els de P4 han de pagar la matrícula.

ÀUDIO: La directora Sara Hernández explica les inscripcions

D’altra banda, el dijous 13 de juny a la tarda, han organitzat un taller de música per a nadons. Aquesta iniciativa la volen implantar el curs vinent amb els nadons de 0 a 3 anys que hauran d’anar acompanyats d’algun adult. La directora del centre, Sara Hernández, ha explicat que es treballa l’audició, les cançons, la imitació, el moviment, etc.

ÀUDIO: Sara Hernández parla de les classes per a nadons