Durant l’entrevista de balanç de 16 anys de govern, David Rovira ha estat preguntat pel possible Parc Natural de les Muntanyes de Prades. Ha comentat que hi creu, però que no el veu possible. Ho ha justificat recordant que hi ha moltes administracions implicades: 22 municipis, dues diputacions i tres consells comarcals. A més a més, ha reclamat que la Generalitat aposti per aquest parc, dotant una partida pressupostària.

ÀUDIO: David Rovira reclama més implicació de la Generalitat en el Parc Natural de les Muntanyes de Prades

Rovira ha xifrat aquesta partida en dos o tres milions d’euros i ha insistit en què cal anar acompanyada d’un pla de desenvolupament.

Un altre dels temes que se n’ha parlat força durant la campanya, el turisme. David Rovira ha dit que “tenim prous elements, però els hem de donar a conèixer, cal fer més promoció”. També ha lamentat la caiguda en picat de visitants de Poblet, afirmant que “si Poblet tira més, tota la Conca tirarà més”. En la mateixa línia, ha apuntat que cal apostar per l’eix Montblanc – l’Espluga – Poblet.