El CF Montblanc finalment haurà de disputar l’anada dels play-off d’ascens a Segona Catalana d’aquí a una setmana perquè la Federació Catalana de Futbol ha decidit ajornar el partit. Elproblema rau en el el primer classificat del grup del CE Perelló, el Jesús i Maria, qui arrossega una sanció des de fa temporades, la qual l’impideix poder pujar de categoria.

El Perelló, que ha quedat segon classificat del seu grup, esperava que se li hagués permès l’ascens directe com a virtual primer de grup, tot i això, sembla que la Federació ha eliminat aquesta opció, no obstant encara no hi ha una decisió presa sobre si finalment es disputarà aquesta eliminatòria.

Així doncs, si la FCF no indica el contrari, l’anada del play-off d’ascens a Segona Catalana s’acabarà disputant el cap de setmana del 7 i 8 de juny, i la tornada serà d’aquí a dues setmanes.