Som Espluga

Josep Maria Vidal (@jmvidalm)

Josep Maria Vidal serà el pròxim alcalde de l’Espluga de Francolí. Té 35 anys, és arquitecte i treballa com a editor de la Musca. És cantaire al Cor TLP i director del grup de teatre els Teleotistes. També participa de La Cultural Jordi Francolí. Va entrar a l’ajuntament el 2015 com a número dos de Som. Després que Jordi Miró no tingués la confiança de l’equip de treball de Som, es va fer públic que Vidal encapçalaria la llista. Políticament, va començar a militar al PSC, amb el procés va virar cap a MES i finalment es va afiliar a ERC.

Aida Morgades (@aidamorgades)

També té 35 anys i és tècnica en dietètica. Forma part dels diables de l’Espluga i també del Cor TLP i dels Teleotistes. Va presentar-se per primer cop a les eleccions municipals el 2015 amb Som Espluga i va ocupar el tercer lloc de la llista, sent regidora a l’oposició. Actualment milita a ERC. 

Enric Mercadé (@enricmercade)

Mercadé té 30 anys i és dissenyador gràfic autònom a édisenys, la seva pròpia empresa. Activista involucrat en projectes socials, culturals i polítics. És el president de La Cultural Jordi Francolí i membre del CDR de l’Espluga, de l’Ateneu l’Empelt, l’AEiG L’Estornell, Casa Llavasa i la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga. També assessora el Museu de la Vida Rural.

Anna Garcia

Anna Garcia és mestra de primària i cap d’estudis en una escola de Tarragona. Té 29 anys i és grallera de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans, també forma part de Tratea Teatre, del Pessebre Vivent i de l’Espluga Audiovisual. Va formar part de l’Espluga FM Ràdio. 

Xavier Rosell

Conegut com a “Tessu”, té 44 anys i és encarregat de manteniment en una empresa del sector del paper. Acumula dos mandats com a regidor a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, primer amb Espluguins Independents (2011) i després amb Som Espluga (2015). És bastoner del Ball de Bastons. 

Laura Ruiz de Porras (@lauraruizdep)

La directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc és metgessa de família al consultori de l’Espluga. Té 62 anys i és membre del Casal de l’Espluga i de Metges de Catalunya. Igual que Rosell, porta dos mandats sent regidora a l’ajuntament. El 2011 va ser la cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència i el 2015 va ser la número cinc de Som Espluga. 

Laura Poblet (@Laurapoblet)

Té 26 anys, és periodista, estudia Turisme i treballa a la recepció de l’alberg Jaume I. És la presidenta de l’Orquestra TLP, membre del Ball de Bastons i de l’Espluga Audiovisual. 

Junts per l’Espluga de Francolí

Jordi Torre (@jorditobe)

Té 38 anys. Actualment és regidor de Cultura i de Turisme a l’Ajuntament de l’Espluga, fa vuit anys que està al consistori espluguí. Diplomat en Turisme i Direcció Hotelera. És tècnic d’informàtica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Després de 16 anys de David Rovira a l’alcaldia, Torre ha estat el cap de llista de Junts, la candidatura hereva de CiU. Forma part del Cor TLP i de Tratea Teatre. És soci del Casal, de la Penya Barcelonista i patrocinador del Certamen Literari. 

Rosa Sánchez

De 48 anys, forma part del comitè d’empresa de la Mahle, on també és responsable de línia. És membre dels Armats de l’Espluga i del Club Pàdel Casal de l’Espluga. 

Moisés Ferrete

Té 46 anys. És tècnic de prevenció de riscos laborals a l’Institu Català de la Salut del Camp de Tarragona, formant part de les comissions de seguretat de diversos municipis. Diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball. També té diversos postgraus. És membre de la branca de Pares de l’AEiG L’Estornell, forma part del Club Atlètic Espluguí, del Club de Pàdel del Casal i del Club d’escacs de l’Espluga. A més a més, és soci de l’associació de la Urbanització Carreras i de Casa Llavasa. 

Nova Espluga

Francesc Sánchez

Té 42 anys. És empresari en el sector de la construcció. També és membre dels Armats i dels Pastorets i va passar pels Diables de l’Espluga. El 2011 va ser el cap de llista d’Espluga Viva i va aconseguir un regidor, estant quatre anys a l’oposició. Aquest 2019 ha optat per encapçalar la candidatura de la FIC sota el nom de Nova Espluga.