El CF Montblanc disputarà, per segon any consecutiu, el play-off d’ascens a Segona Catalana després d’endur-se els darrers 3 punts claus de la temporada davant del Sant Jaume dels Domenys i certificar la segona posició de la lliga.

Per aconseguir l’ascens a Segona, el primer equip de la capital de la Conca de Barberà haurà de superar la promoció a dos partits davant del segon classificat del grup 1 el CE Perelló, altre grup de Tercera Catalana. El primer partit es jugarà el Perelló (Baix Ebre) aquest diumenge i el segon partit es disputarà al camp municipal Josep Gomis de Montblanc.

El CF Montblanc ha hagut de lluitar fins al final de la competició, ja que la setmana anterior havia perdut tres punts per una alineació indeguda, per culpa de fer més canvis dels permesos en un partit que havien guanyat.

L’últim partit de lliga, els montblanquins van jugar a Sant Jaume dels Domenys que van guanyar per un contundent 0 a 5. Amb un bon desplegament d’aficionats montblanquins l’equip d’Albert Pérez i Antonio Morató va superar el rival amb facilitat marcant el minut 10. Els golejadors del partit van ser: Yatma Fall, Cristian Valcarcel, Joan Soriano, Didac Becerra i Cristian Invernon.

Amb la victòria d’aquest dissabte els de la Conca han acabat la lliga a la segona posició amb 76 punts, 3 més que el tercer classificat el Valls AT. Cristian Valcarcel, jugador del CF Montblanc, ha estat el màxim golejador del grup 3 de Tercera Catalana amb 37 gols amb 31 partits jugats.