La jornada de reflexió ha impedit comentar notícies sobre les agrupacions polítiques que es presenten, no obstant, s’ha fet un breu repàs als quatre candidats que es presenten a l’Espluga de Francolí. També, breu repàs a la programació especial que durà a terme l’EFMR en col·laboració amb l’Espluga Audiovisual per la jornada electoral del 26M. Altrament, s’ha donat importància a les dues detencions realitzades a Tarragona i a Montblanc, la primera a un individu que havia assaltat una casa de l’Espluga, i el segon per robar amb violència a un grup de joves. S’ha destacat l’augment de la recollida selectiva a la Conca de Barberà i també l’oberuta del concurs per a dissenyar el cartell de la Festa Major de l’Espluga. A més a més, cal destacar que l’Ajuntament de Montblanc haurà de tornar més de 700.000 euros a l’empresa Verallia.