L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, s’ha fixat amb la llar de jubilats a l’entrevista electoral de l’EFMR. Creu que s’ha de buscar un altre lloc perquè els avis “puguin anar-hi, ballar, fer la seva vida i gaudir de l’espai”.

Pel que fa a equipaments, també volen “estudiar” una nova ubicació per a l’escola de música municipal. Aposten per l’antic institut Joan Amigó, però la titularitat és de la Generalitat. “L’Ajuntament no s’ha mogut ni un centímetre per intentar desafectar l’edifici i que aquests passés a propietat municipal”. Abans però, volen fer un pla d’equipaments.

ÀUDIO: Josep Maria Vidal diu que s’ha de fer un pla d’equipaments

El cap de llista també ha agafat el compromís “d’acompanyar les entitats”. “El que no pot ser és que l’ajuntament no sàpiga que estan fent les entitats”, ha carregat Vidal. En aquesta línia ha dit que faran un “seguiment periòdic”.

ÀUDIO: Josep Maria Vidal explica que cal acompanyar les entitats

Un alcalde “agonitzant”

Josep Maria Vidal ha aprofitat per recordar que aquesta última legislatura no ha governat la llista més votada i ha dit que “batallaran” perquè aquesta vegada sí que passi. “Només assumirem l’alcaldia si som la primera força”, ha sentenciat. També ha dit que l’alcalde David Rovira “està agonitzant, políticament parlant” i que durant els mesos que l’Espluga FM Ràdio va estar tancada, es van abordar “temes complexos i això va fer que la gent no s’assabentés del que realment estava passant”.

1 COMENTARI

  1. Doncs mira, encara que sigui políticament parlant, per un alcaldable “no nat” i també parlant políticament, dir: que l’alcalde David Rovira està agonitzant” ho trobo poc encertat, i fins i tot de mal gust, que voleu que us digui.

Comments are closed.