Els Bombers de la Generalitat han actuat aquest dimecres al vespre en un incendi que s’ha declarat a una casa del carrer Major de Montblanc. Els bombers Van rebre l’avís cap a tres quarts de vuit del vespre.

Fins al lloc dels fets, al carrer Major número 114, s’hi van traslladar tres dotacions dels bombers, així com agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Montblanc. L’incendi va cremar la planta baixa de l’edifici on hi ha un magatzem. El fum va arribar fins a la planta superior i els bombers van haver de ventilar tota la casa. Els bombers de seguida han controlat l’incendi i l’han pogut apagar.

L’habitant de la casa ha resultat ferida per intoxicació de fum. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques s’ha traslladat fins al lloc dels fets i ha portat el veí al Pius Hospital de Valls.