L’alcaldable de Junts per l’espluga, Jordi Torre, ha insistit en atreure els visitants de la Cova de la Font Major al nucli històric. Amb aquesta idea, ja es va impulsar la Ruta Templera, però no ha agafat l’embranzida que van preveure, ho ha reconegut el mateix regidor que la va impulsar a l’entrevista electoral de l’EFMR. “És cert que tampoc ha tingut l’arrencada que preveiem, però hem de ser conscients de la capacitat de càrrega de cada element turístic”, ha dit. També ha subratllat que caldrà arribar a més públic. 

Ara volen fer el «pont del temps». Plantegen construir una infraestructura en forma d’escales o d’elevador per apropar els visitants de la Cova al nucli històric. 

ÀUDIO: Jordi Torre explica el pont del temps

Habitatge social

Torre ha assegurat que li preocupa l’envelliment de la població. Relacionat amb aquest punt, ha destacat que volen fer habitatge social al carrer de les Parres i a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. Aquesta última ja va ser una promesa electoral del seu antecessor, David Rovira, però no ha tirat endavant. L’actual regidor Jordi Torre ho ha justificat assegurant que no volen cedir l’edifici a l’INCASÒL. 

ÀUDIO: Jordi Torre parla d’habitatge social 

Junts per l’Espluga s’ha autoqualificat de ser una llista “renovada” i al mateix temps amb “experiència”. Preguntat per aquesta qüestió que pot semblar contradictòria, Torre ha dit que “aquests dos factors són evidents i amagar-los seria un error”. Ho ha comentat tot recordant els vuit anys d’experiència com a regidor i la renovació total de la llista que l’acompanya en els 11 primers llocs.