Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc juntament amb agents de la Policia Local van detenir diumenge un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc al passeig de l’Estació quan un individu va abordar un grup de joves i va amenaçar una noia amb una navalla perquè la resta li donés els diners. Aquest individu anava vestit de fosc, amb gorra, tapaboques i ulleres per evitar que li veiessin la cara.

Un dels joves li va donar menys de 10 euros i llavors aquest individu va marxar corrents del lloc.

Ràpidament es va establir un dispositiu policial de recerca on van participar diverses dotacions dels mossos i de la Policia Local de Montblanc. Sobre les 00.30 hores una patrulla va veure una persona que coincidia amb la descripció del lladre caminant pel carrer Major. Aquest, en veure la patrulla va fugir corrents.

El fet de veure l’home i que es tractés d’un delinqüent habitual va permetre els mossos reconèixer-lo i donar avís a la resta de patrulles de qui es tractava. D’aquesta manera, els agents van poder dirigir el dispositiu cap al domicili de l’individu.

Al voltant de les 2.25 hores, agents dels mossos i de la Policia Local van veure l’individu a la zona on estaven fent el dispositiu i, tot i que aquest va intentar fugir, el van poder interceptar i detenir.

Durant la detenció, l’home es va mostrar molt agressiu donant puntades de peu i amenaçant als policies. En l’escorcoll, li van trobar la navalla amb què havia amenaçat la seva víctima i els diners que havia robat.

El detingut, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls i es va decretar el seu ingrés a presó.