El jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona ha arxivat la causa contra les 39 persones investigades per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit durant la jornada de vaga general del 8 de novembre del 2017 al territori. Entre les persones investigades, s’hi troba l’espluguina Laia Torres i el montblanquí Ramon Mandri.

Tots ells van ser identificats per agents de la Policia Nacional Espanyola per dur a terme accions de protesta al carrer, tot reclamant la llibertat dels presos polítics. Van tallar diverses carreteres de la xarxa viària del Camp de Tarragona.

ÀUDIO: Laia Torres valora l’arxivament de la causa

El cas es va obrir fa un any arran d’un atestat de la policia espanyola per les marxes lentes de vehicles en vies com l’A-27 i l’AP-7, entre d’altres accions de protesta. Segons ha explicat aquest dimecres l’advocat Carles Perdiguero el jutjat no ha vist indicis d’un delicte contra la seguretat del trànsit ni de desordres públics. Perdiguero s’ha mostrat confiat que la causa oberta per l’1-O a la ciutat també s’acabarà arxivant.