Nova Espluga vol enderrocar l’edifici de Cal Calixto situat entre els carrers Torres Jordi i el passeig Cañellas per connectar el nucli històric amb el passeig i oferir així més places d’aparcament. Ho ha dit l’alcaldable de Nova Espluga, Francesc Sánchez, a l’entrevista electoral de l’EFMR. Sánchez considera que l’estacionament al centre de l’Espluga “és molt deficitari” i per això ha llançat aquesta proposta, abans però, hauria d’adquirir l’immoble que és de propietat privada.

ÀUDIO: Francesc Sánchez explica que vol adquirir Cal Calistro

“El comerç ha anat baixant”, ha valorat Sánchez, “el carrer Torres Jordi ja no es el barri comercial, ja no hi ha botigues d’esports”, ha afegit seguint el fil de Cal Calixto. Pel que fa a infraestructures, també reclamen “millorar” la parada d’autobús de la Font Baixa.

Reformar la piscina

En una altra línia, aposten per reformar la piscina municipal perquè “no compleix cap normativa”, ha dit. També ha obert la porta a fer un rentat de cara al pavelló del Casal, tot plegat gràcies a subvencions, ha subratllat: “existeixen vies per reformes”. 

ÀUDIO: Sánchez creu que la piscina s’ha de reformar

Preguntat sobre el seu passat com a regidor d’Espluga Viva el 2011, Francesc Sánchez ha dit que el seu “esperit” sempre ha estat “municipalista i la FIC és el mateix”. “Hem de fer pinya, cadascú amb la seva ideologia o color, hem de treballar tots per l’Espluga”, ha afegit. A més a més, ha fet públic que el 2015 des de la FIC ja van proposar-li encapçalar una llista espluguina.