L’escola de Dansa del Casal de l’Espluga ha tancat aquest cap de setmana la temporada de concursos que van iniciar el mes de gener.

Les ballarines del Casal s’han presentat a un total de 10 concursos en l’àmbit nacional i estatal, a més a més, d’obtenir un bitllet a la final del Concurs Mundial Dance World Cup. En total 20 ballarines, de diverses edats, han representat l’escola amb diverses disciplines com la dansa contemporània, dansa clàssica i el flamenc.

L’escola ha participat al Concurs Nacional i Estatal Anaprode, al Premi Jujol Dansa Jove, Concurs Nacional de Dansa Orbe de Burgos, Concurs Vila de Blanes, el Premi Beca Roseta Mauri de Reus, Dance World Cup Spain, Concurso Coreografico a Tarragona, Slamdancing competition, New Talent competition.

New Talent 2019

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí ha acabat la temporada de concursos desplaçant-se fins a Barcelona per competir al Concurs New Talent 2019.

Les coreografies “Ingravitto”, “Laupa”, “Refugiats”, “Indila”, “Broken”, “Eternidad” i “Noël” van obtenir el Primer premi. “Balkan”, “Remember”, “Petite Fleur” i el “Amor Contigo” van aconseguir una segona posició. “Magenta” i “Better Days” van acabar terceres.

Propera parada el Mundial

Aquests moments l’escola de dansa del Casal ja està pensant amb el Mundial del Dance World Cup on Alba Foguet interpretarà la coreografia de dansa contemporània “Continuo”. Foguet viatjarà a finals de Juny a Braga (Portugal) per disputar per tercera vegada el Dance World Cup.

Dance World Cup Spain (Imatge: Cedida)